18 january 2016, 15:49 Celebrities views 7642
Dan Bălan a mai cîștigat un premiu în Rusia
18 january 2016, 15:49 Celebrities views 7642

Dan Bălan a mai cîștigat un premiu în Rusia

Vineri au fost numiți cei mai populari, dar și cei mai atrăgători interpreți din industria muzicală rusească, iar cititorii portalului mk.ru l-au ales pe Dan Bălan ca fiind "Cel mai sexy cântăreț".

În fiecare an, mk.ru organizează un concurs printre vedete, care se numește ZD Awards ("Звуковая дорожка" Awards). Cititorii portalului sunt cei care votează pentru idolii lor. Dan Bălan a câștigat în categoria "Sexy M", iar fetele din trupa Serebro au luat premiul pentru cele mai sexy interprete.

"Victoria a fost o adevărată surpriză pentru mine. Nu știam că sunt nominalizat și nici că au fost oferite voturi pentru mine", a declarat Dan Bălan. "În ultimul timp am lucrat foarte mult la noul meu album și sper că anul viitor voi fi prezent nu doar în categoria "Sexy M", ci în mai multe. Lansând cu doi ani în urmă piesa "Lendo Calendo", am înțeles că vreau să fac ceva nou și la un alt nivel. Am plecat la Londra și am început să experimentez cu proesioniștii din lumea muzicii, cât și singur", a mai spus interpretul.

Source: allfun.md

Keywords:

Dan Bălan , premiu , Rusia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1568
Populația:
758 locuitori

Hîrceşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Veveriţa, Hîrceşti, Drujba și Leordoaia. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Ungheni și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 758 de oameni. Satul Hîrcești a fost menționat documentar în anul 1568.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.