18 april 2024, 15:00 Moldovan reality views 840
Încheierea acordului moldo-spaniol privind preschimbarea permiselor de conducere
18 april 2024, 15:00 Moldovan reality views 840

Încheierea acordului moldo-spaniol privind preschimbarea permiselor de conducere

În zilele de 17-18 aprilie 2024, Ministrul de Interne al Regatului Spaniei Fernando Grande-Marlaska, efectuează o vizită de răspuns la Chișinău, la invitația omologului moldovean Adrian Efros.

Discuțiile vor permite aprofundarea dialogului bilateral inițiat la Madrid, inclusiv, pe subiecte privind cooperarea polițienească, procesul de aderare a RM la UE etc. Ministrul spaniol de Interne va transmite, de asemenea, părții moldovenești un important lot de asistență.

Pe data de 18 aprilie miniștrii vor semna Acordul moldo-spaniol privind recunoașterea reciprocă și preschimbarea permiselor naționale de conducere.

Alte informații suplimentare despre cele mai importante prevederi ale Acordului în cauză vor fi comunicate in timpul apropiat.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
1202 locuitori

Ciorna este un sat din cadrul oraşului Rezina, raionul Rezina. Satul Ciorna este situat pe malul drept al rîului Nistru, la gura afluentului Ciorna, la o distanță de 3 km de orașul Rezina și la 104 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1202 locuitori. Prima atestare documentară a satului Ciorna din ținutul Soroca datează din anul 1611.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.