23 december 2023, 11:00 Moldovan reality views 1329
Usatîi dă de înțeles că Maia Sandu ar putea să nu candideze pentru un nou mandat de președinte
23 december 2023, 11:00 Moldovan reality views 1329

Usatîi dă de înțeles că Maia Sandu ar putea să nu candideze pentru un nou mandat de președinte

La următoarele alegeri prezidențiale, oricine ar putea să „o bată” pe Maia Sandu. Liderul „Partidul Nostru”, Renato Usatîi susține că actuala șefă de stat și-ar negocia cu partenerii europeni candidatura pentru scrutinul din anul 2024, conștientă că scade semnificativ în sondaje.

Potrivit lui Usatîi, dacă va continua să scadă în sondaje, cel mai probabil, Sandu nici nu va intra în cursă.

„Astăzi, dumneaei negociază cu partenerii europeni ca să nu fie ea candidat. Eu înțeleg de ce, deoarece cu cât se apropie alegerile prezidențiale, dumneaei este într-o poziție tot mai slabă pentru a câștiga încă un mandat. Astăzi, nu este clar dacă va candida ori nu, însă faptul că își negociază candidatura - da”, a spus Renato Usatîi în ediția din 21 decembrie a emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Astfel, spune politicianul, în situația în care Maia Sandu nu va participa la scrutin, lupta se va da între socialistul Igor Dodon, fost președinte al țării și fosta bașcană a Găgăuziei.

Maia Sandu nu a venit deocamdată cu o reacție la declarațiile lui Usatîi.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1875
Populația:
337 locuitori

Etulia loc.c.f. este o localitate un sat din cadrul comunei Etulia, UTA Găgăuzia. Localitatea se află la distanța de 88 km de municipiul Comrat și la 222 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 337 de oameni. Etulia loc.c.f. a fost menționat documentar în anul 1875.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.