07 november 2013, 14:37 Moldovan reality views 6027
07 november 2013, 14:37 Moldovan reality views 6027

Patriarhul Kiril va vizita Moldova între 7-9 septembrie


Foto: eurasianews.md

Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kiril va vizita Republica Moldova în perioada 7-9 septembrie a acestui an, a declarat, miercuri, Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove, Vladimir, în cadrul  întîlnirii cu președintele N. Timofti, transmite agenția Novosti-Moldova cu referire la serviciul de presă al șefului statului.

În cadrul întîlnirii Mitropolitul Moldovei l-a invitat pe Nicolae Timofti la dialog pentru rezolvarea problemelor de comun acord cu înaltul cler din R. Moldova.

Părțile au discutat problemele ce țin de abordarea cu maximă atenţie a temelor divergente, care provoacă dispute în societate de către reprezentanții bisericii.

Președintele și Mitropolitul au căzut de acord că statul și biserica trebuie să fie  preocupate în egală măsură de soarta societății.

Sursa: newsmoldova.ru

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
382 locuitori

Ciulucani este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 5 km de oraşul Teleneşti şi la 96 km de Chișinău. Conform datelor recensămîtului din anul 2004, populaţia satului constituia 382 de oameni. Satul Ciulucani a fost menționat documentar în anul 1611.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.