25 july 2022, 14:30 Moldovan reality views 2858
Gavrilița: „Sîntem îngrijorați și facem totul pentru a menține pacea și stabilitatea”
Photo: cnn.com
25 july 2022, 14:30 Moldovan reality views 2858

Gavrilița: „Sîntem îngrijorați și facem totul pentru a menține pacea și stabilitatea”

Premierul moldovean Natalia Gavrilița, într-un interviu acordat CNN, a declarat că Chișinăul oficial este îngrijorat de operațiunile militare din regiunile Odesa și Nikolaev din Ucraina și de posibila înaintare a forțelor armate spre Odesa.

„Evident că suntem îngrijorați. Pînă acum acesta este un scenariu ipotetic, dar dacă forțele armate avansează în partea de sud-vest a Ucrainei, spre Odesa, atunci, desigur, îngrijorarea noastră va crește. Mai ales dată fiind prezența trupelor în Transnistria. Facem tot ce ne stă în putere pentru a menține pacea și stabilitatea și pentru a preveni escaladarea ostilităților”, a spus prim-ministrul Republicii Moldova.

 

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1654
Populația:
1021 locuitori

Năpădeni este un sat şi comună din raionul Ungheni. Năpădeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 51 km de orașul Ungheni şi la 87 km de Chişinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1021 de oameni. Satul Năpădeni a fost menționat documentar în anul 1654.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.