06 july 2022, 10:30 Moldovan reality views 1194
USM pune la dispoziția viitorilor studenți toate informațiile necesare privind admiterea
Photo: unica.md
06 july 2022, 10:30 Moldovan reality views 1194

USM pune la dispoziția viitorilor studenți toate informațiile necesare privind admiterea

Oferta educațională a Universității de Stat din Moldova include peste 60 de programe de licență și 60 de programe de master interactive, care vin să răspundă imperativelor timpului.

Informații detaliate pot fi obținute consultînd broșurile facultăților admitere.usm.md.

Aici poți găsi detalii privind oferta educațională a USM, în anul 2022; actele necesare pentru completarea dosarului de înscriere la Concursul de Admitere; taxele de studii; programele de motivare pentru studenți și răspunsul la cele mai frecvente întrebări adresate de către semenii tăi.

Detalii privind calendarul și etapele concursului de admitere vor fi prezentate după ce acestea vor fi aprobate de către Ministerul Educației și Cercetării.

 

Keywords:

USM , informatia , admitere

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
573 locuitori

Medeleni este un sat din cadrul comunei Petreşti, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Ungheni și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 573 de oameni. Satul Medeleni a fost menționat documentar în anul 1490.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.