06 june 2022, 11:15 Moldovan reality views 1442
Un apartament din sectorul Rîșcani al capitalei, distrus de flăcări
Photo: facebook.com/dse.md
06 june 2022, 11:15 Moldovan reality views 1442

Un apartament din sectorul Rîșcani al capitalei, distrus de flăcări

 

Un apartament din Capitală a luat foc noaptea trecută. Din fericire, proprietarul a reușit să iasă la timp din locuință și nu a avut de suferit.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, patru echipaje de pompieri au fost îndreptate la fața locului. Angajații IGSU au stabilit că arde un apartament cu o suprafață de 70 de metri pătrați, de la etajul 16.

Pompierii au reușit lichidarea incendiului către ora 03:03, iar potrivit IGSU, focul a distrus 40% din bunuri materiale din interiorul apartamentului.

Totodată, proprietarul apartamentului, a fost evacuat din locuința pînă la intervenția pompierilor, fiind preluat de medici pentru îngrijiri necesare. Alte persoane nu au avut de suferit.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 24 situații de risc.

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
1316 locuitori

Pînzăreni este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pînzărenii Noi și Pînzăreni. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Fălești și la 150 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1316 oameni. Satul Pînzăreni a fost menționat documentar în anul 1660.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.