04 august 2013, 14:13 Moldovan reality views 4517
04 august 2013, 14:13 Moldovan reality views 4517

Ministerul Transporturilor va majora prețul biletelor de tren


Foto: yupi.md

Întreprinderea de Stat "Calea Ferată din Moldova" va mări de la 9 aprilie prețul biletelor.

Viceministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Valeriu Ciubuc, a spus pentru ”Infotag” că "aceasta va fi o creștere nesemnificativă".

"Vagoanele moldovenești se utilizează în transportul internațional. Avînd în vedere rata altor țări, am decis să majorăm prețul călătoriei pe teritoriul Republicii Moldova", a spus el, menționînd că "CFM, anual, suportă pierderi de la transportul de pasageri".

Ministerul de resort a decis să stabilească de la 9 aprilie 2013 coeficientul de indexare a costului de bază al tichetelor în toate tipurile de vagoane de pasageri, care sînt proprietate a Republicii Moldova, la rata de 1,56, iar de la 1 iulie să fie aplicat coeficientul de indexare 1,7.

Sursa: NOI.MD

Keywords:

tren , Moldova , preţ

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1492
Populația:
476 locuitori

Bursuc este un sat din cadrul comunei Japca, raionul Floreşti. Localitatea se află la o distanţă de 70 km de oraşul Florești şi la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 476 de oameni. Satul Bursuc a fost menționat documentar în anul 1492.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.