25 march 2022, 10:30 Moldovan reality views 2959
Orlando Bloom continuă să-i ajute pe refugiații ucraineni din țara noastră
Photo: ea.md
25 march 2022, 10:30 Moldovan reality views 2959

Orlando Bloom continuă să-i ajute pe refugiații ucraineni din țara noastră

Vestitul actor britanic Orlando Bloom se află la Chișinău. El a venit în Republica Moldova pentru a-i ajuta pe refugiații ucraineni, iar anunțul despre prezența sa la noi a fost făcut chiar de el pe Instagram. Impresionat de drama refugiaților ucraineni, starul de cinema ajută copiii refugiați din Ucraina, în colaborare cu UNICEF, informează Noi.md.

Ieri, actorul din filmul Pirații din Caraibe, s-a aflat la Palanca, unde a mers să ajute refugiații ucraineni, în special pe copii. El a lăsat un mesaj de susținere a acestora și pe rețele sociale.

”Sînt în Moldova cu UNICEF, întîlnind familii care au fost nevoite să lase totul în urmă în căutarea siguranței. Copiii din Ucraina și din afara acesteia au nevoie de tot ajutorul pe care îl puteți oferi,” a scris pe Instagram Orlando Bloom.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populaţia:
552 locuitori

Slobozia-Horodişte este un sat din cadrul comunei Horodişte, raionul Rezina. Slobozia-Horodişte este situat la o distanţă de 35 km de oraşul Rezina şi la 103 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 552 de oameni. Satul Slobozia-Horodiște a fost menționat documentar în anul 1602.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.