03 february 2022, 12:00 Moldovan reality views 2418
Sandu:
Photo: digi24.ro
03 february 2022, 12:00 Moldovan reality views 2418

Sandu:"Efortul și implicarea fiecăruia este de neprețuit și contribuie la unitatea întregii țări"

Șefa statului le-a transmis recunoștință pentru solidaritatea și omenia cu care acționează în aceste zile.

„Acești tineri, alături de alte mii de voluntari aflați pe teren, contribuie zilnic, umăr lîngă umăr, la efortul comun al autorităților de a primi, acomoda și oferi asistența necesară oamenilor care fug de războiul din Ucraina. Cu acești voluntari vorbiți la telefon, atunci cînd doriți să le întindeți o mînă de ajutor refugiaților. Tot ei sînt cei care-i întîmpină pe refugiați la frontieră și-i ghidează care sînt următorii pași”, menționează Președinta.

În context, șefa statului a adresat mulțumiri tuturor voluntarilor ce au răspuns apelului autorităților de a ajuta refugiații din Ucraina. Potrivit Președintei Maia Sandu, efortul și implicarea fiecăruia este de neprețuit și contribuie la unitatea întregii țări.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1657
Populația:
3781 locuitori

Rubleniţa este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Rubleniţa și Rubleniţa Nouă. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Soroca și la 162 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3781 de oameni. Satul Rubleniţa a fost menționat documentar în anul 1657.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.