12 november 2012, 11:53 Moldovan reality views 6929
12 november 2012, 11:53 Moldovan reality views 6929

Elevii moldoveni au venit cu medalii de la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru Juniori

Elevii din Republica Moldova s-au întors acasă cu o medalie de argint şi două de bronz, de la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru Juniori, desfăşurată în perioada 01–10 decembrie 2012, în capitala iraniană Teheran, relatează edu.md.

Gleb Vizitiv, elev al clasei a IX-a la Liceul Teoretic „Orizont” din Durleşti, a obţinut medalia de argint, iar Alexandru Cotos, elev în clasa a X-a la Liceul Teoretic „Prometeu Prim” din Chișinău, şi Vladlena Horneț, elevă în clasa a IX-a la Liceul Teoretic „Orizont” din Capitală, s-au ales cu medalii de bronz.

Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru Juniori a ajuns la a IX-a ediţie, în acest an. La competiţie au participat 161 elevi din 33 de ţări.

Keywords:

studii , copii , medalie , olimpiada

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
773 locuitori

Bilicenii Noi este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile lipovanca, Bilicenii Noi, Mîndreștii Noi. Localitatea se află la 15 km de oraşul Sîngerei şi la 109 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 773 de oameni. Satul Bilicenii Noi a fost atestat documentar în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.