18 may 2020, 14:00 Moldovan reality views 3733
Stoianoglo: „Dosarul lui Platon a fost falsificat în totalitate”
18 may 2020, 14:00 Moldovan reality views 3733

Stoianoglo: „Dosarul lui Platon a fost falsificat în totalitate”

Dosarul în privința lui Veaceslav Platon a fost falsificat în totalitate. Este declarația procurorului general, Alexand r Stoianoglo și a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit lui, Platon a fost condamnat ilegal, acuzarea fiind bazată pe „apreciere intenționată denaturată și interpretarea eronată a faptelor, care rezultau din acuzațiile lui Șor."

„Platon a fost absolut ilegal condamnat și ilegal își ispășește pedeapsa. Procuratura va iniția procedura de revizuirea sentinței acestuia și va insista pe revizuirea echitabilă a cauzei. Vom cere instanței de judecată să examineze dosarul în regim transparent", a adăugat Stoianoglo.

Veaceslav Platon a fost extrădat în Republica Moldova la 29 august 2016, unde a fost condamnat la 25 de ani de închisoare în două cazuri de escrocherie în proporții deosebit de mari.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
397 locuitori

Şalvirii Noi este un sat din cadrul comunei Palanca, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Drochia și la 191 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 397 de oameni. Satul Şalvirii Noi a fost întemeiat în anul 1909.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.