04 december 2020, 13:00 Moldovan reality views 3742
Perioada susținerii examenelor și admiterii ar putea fi prelungită (Video)
04 december 2020, 13:00 Moldovan reality views 3742

Perioada susținerii examenelor și admiterii ar putea fi prelungită (Video)

Perioada susținerii examenelor ar putea fi prelungită. Despre asta a declarat șeful statului în cadrul emisiunii „Președintele Răspunde".

Dodon a menționat că, deoarece se va prelungi perioada de absolvire, admiterea s-ar putea desfășura mai tîrziu. Totodată, președintele a spus că ar urma să fie luate în calcul și măsurile pe care le întreprind alte țări, pentru ca tinerii care își doresc să studieze peste hotare să nu fie lipsiți de această posibilitate, scrie zugo.md.

Precizăm că, anterior, ministrul Educației, Igor Șarov, declara că exclude desfășurarea examenelor de absolvire a liceului online, dar nici nu și-ar dori anularea acestora.

Source: aif.md

Keywords:

președinte , examen

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1855
Populația:
2223 locuitori

Coşcalia este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Coşcalia, Florica și Plop. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Căușeni și la 61 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2223 de oameni. Satul Coşcalia a fost menționat documentar în anul 1855.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.