09 june 2012, 11:33 Moldovan reality views 6650
09 june 2012, 11:33 Moldovan reality views 6650

Deputat PD cere interzicerea manifestațiilor pro și anti-unioniste!


Foto: vipmagazin.md

Președintele de onoare al democraților, Dumitru Diacov, bate alarma. Acesta spune că autoritățile trebuie să interzică atît manifestațiile pro unioniste, cît și contra manifestațiile. Asta pentru că ele ar dăuna societății. 

„Autoritățile trebuie să intervină imediat și să interzică ambele manifestații. Ele nu fac decît să adîncească prăpastia care s-a format în societate. Este un proces pe care nu-l vom putea opri dacă nu acționăm acum. Ei sunt extremiști care nu au nimic în comun cu interesul țării. Nu știm de cine sunt sprijiniți, de cine sunt puși la cale. Dacă vrem să ne manifestăm ca partide care sunt înregistrate în Moldova, care își fac griji pentru această țară, acum e momentul”, a spus Diacov într-o intervenție pentru UNIMEDIA.

În viziunea sa ambele grupuri sînt ghidate de extremiști.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
4106 locuitori

Văsieni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Văsieni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Ialoveni și la 33 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4106 oameni. Satul Văsieni a fost menționat documentar în anul 1443.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.