27 april 2019, 13:30 Moldovan reality views 13661
I se va permite oare lui Ilan Șor să intre în Rusia?
27 april 2019, 13:30 Moldovan reality views 13661

I se va permite oare lui Ilan Șor să intre în Rusia?

Oleg Vasnețov, ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, s-a întîlnit recent cu Ilan Șor, președintele partidului "Șor".

Diplomatul rus l-a felicitat pe afacerist pentru rezultatele obținute de partidul acestuia în alegerile parlamentare și i-a dorit o activitate parlamentară productivă.

Pe site-ul partidului "Șor" evenimentul a fost prezentat în felul următor: "Președintele fracțiunii parlamentare a partidului "Șor", Ilan Șor, a avut o întîlnire cu ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Federației Ruse. Părțile au făcut un schimb de opinii privind situația politică din Moldova și au discutat perspectivele relațiilor bilaterale moldo-ruse. Liderul formațiunii politice a relatat despre proiectele de succes realizate la Orhei și l-a invitat pe domnul ambasador să viziteze orașul pentru a vedea cu ochii proprii rezultatele obținute de echipă după anul 2015".

Convorbirea diplomatului rus cu Ilan Șor a avut un plus de picanterie grație faptului că Oleg Vasnețov a avut o întrevedere cu persoana, căreia în 2015 i-a fost interzisă intrarea în Federația Rusă, cu formularea "amenințare la adresa securității naționale". Această interdicție, potrivit informațiilor Noi.md, pînă în prezent nu a fost anulată.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

Rusia , Ilan Shor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1629
Populația:
3063 locuitori

Danu este un sat şi comună din raionul Glodeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Nicolaevca, Danu, Camencuţa. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Glodeni și la 177 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 3063 de oameni. Satul Danu a fost menționat documentar în anul 1629.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.