22 september 2018, 16:30 Moldovan reality views 12570
Medalie de bronz și șase premii pentru Moldova la o olimpiadă internațională
22 september 2018, 16:30 Moldovan reality views 12570

Medalie de bronz și șase premii pentru Moldova la o olimpiadă internațională

Elevii din Republica Moldova au obținut o medalie de bronz și șase premii la Olimpiada Internațională la Limba Franceză, ediția a IV-a, desfășurată în perioada 15-19 septembrie 2018 la Ohrid, Republica Macedonia (FYROM).

La competiție au participat cca 30 de elevi din Albania, Bulgaria, Republica Macedonia (FYROM), Republica Moldova și România.

Echipa noastră a fost reprezentată de șase elevi, fiind condusă de doi profesori: Viorica Moloșniuc, doctor în filologie, conferențiar universitar, prodecan la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a USM, și Loreta Gafton, grad didactic superior, director adjunct la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu" din Chișinău.

Source: noi.md

Keywords:

medalie , olimpiada

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1764
Populația:
314 locuitori

Ţipova este un sat din cadrul comunei Lalova, raionul Rezina. Satul Țipova este situat la o distanță de 14 km de orașul Rezina și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 314 oameni. Prima mențiune documentară a satului Țipova datează din anul 1764.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.