08 september 2018, 16:40 Moldovan reality views 8444
Programare prealabilă pentru servicii cadastrale și de stare civilă
08 september 2018, 16:40 Moldovan reality views 8444

Programare prealabilă pentru servicii cadastrale și de stare civilă

Cetățenii Republicii Moldova, care solicită servicii cadastrale și de stare civilă prestate de Agenția Servicii Publice (ASP), se vor putea programa prealabil la oricare centru multifuncțional utilizînd Sistemul informaţional „Programare electronică".

Doritorii se pot programa prin intermediul paginii web oficiale a Agenţiei, telefonic - la numerele de contact ale centrelor multifuncționale sau prin intermediul Call-centrului, la numărul de telefon 14909. Programarea este deschisă pentru un termen de trei luni.

Potrivit ASP, pentru a solicita aceste servicii prin intermediul paginii web este necesar de a urma câțiva pași simpli. Beneficiarul va selecta serviciul dorit, va indica localitatea și oficiul, data, ora, numele și numărul de telefon.

Programarea va putea fi anulată în cazul neconcordanței dintre datele înscrise în formularul de înregistrare și datele persoanei care se prezintă la solicitarea serviciului. Același lucru se va întâmpla și în cazul neprezentării la data și ora selectată.

Înregistrarea prealabilă la serviciile prestate de ASP este gratuită. Aceasta asigură accesul prioritar la servicii în afara rândului electronic de așteptare pentru etapa de preluare a comenzii.

Source: moldpres.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1698
Populația:
3394 locuitori

Chiştelniţa este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Chiştelniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 35 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3394 de oameni. Satul Chiştelniţa a fost menționat documentar în anul 1698 cu denumirea Hoimănești.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.