22 may 2018, 16:00 Moldovan reality views 11695
Alți trei șefi de la Apă-Canal Chișinău au demisionat
22 may 2018, 16:00 Moldovan reality views 11695

Alți trei șefi de la Apă-Canal Chișinău au demisionat

Reprezentanții Apă-Canal Chișinău confirmă numirea lui Valeriu Meșca în funcția de director general al Societății pe Acțiuni.

Candidatura acestuia a fost aprobată azi, de membrii Adunării Generale a acționarilor. 

Potrivit ACC, Meșca a îndeplinit funcția de diretor al Fabricii de Sticlă din Chișinău în perioada anilo 2005-2016. Acesta este licențiat în matematică la Uniersitatea Tehnică din Moldova și e decorat cu ordinul Gloria Muncii (2011).

De asemenea, serviciul de presă al ACC confirmă alte trei demisii: cea a directorului economic al întreprinderii, Ion Burdilă, a directorului tehnic, Victor Croitoru și a directorului relații cu clienții, Maxim Moroga.

Astfel, în funcţia de director economic al întreprinderii a fost numit Viorel Bejan, șef Direcția control, Inspectoratul Principal de Stat; în funcția de director tehnic, producție - Anatol Lichii, director tehnic, producție adjunct al S.A. „Apă-Canal Chişinău”, şi director relaţii cu clienţii – Andrei Șaptefraț, angajat al S.R. L. „ Chișinău-Gaz”.

Amintim că, tot azi, a fost anunțată și demisia Veronică Herța din funcția de directoare generală a ACC. 

Source: realitatea.md

Keywords:

Apă-Canal , demisie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1864
Populația:
1064 locuitori

Văratic este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Văratic este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Ialoveni și la 43 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1064 de oameni. Satul Văratic a fost menționat documentar în anul 1864.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.