20 april 2018, 12:30 Moldovan reality views 9838
Programările online la examenul pentru obținerea permisului de conducere
20 april 2018, 12:30 Moldovan reality views 9838

Programările online la examenul pentru obținerea permisului de conducere

Programările la urgență pentru proba teoretică și practică la examenul de obținere a permisului de conducere în cadrul Secției calificare a conducătorilor auto mun. Chișinău se fac exclusiv online. Decizia a fost aprobată printr-un ordin de către directorul Agenției Servicii Publice (ASP), Sergiu Railean.

Candidații pot beneficia de Serviciul „Programarea urgentă la examenul de obţinere a permisului de conducere" accesînd pagina web www.programari.registru.md sau prin intermediul paginii oficiale a Agenției www.asp.gov.md. Perioada maximă de programare urgentă la examen în cadrul Secţiei calificare a conducătorilor auto Chişinău nu poate depăşi trei zile. Costul serviciului este de 300 de lei.

Totodată, la proba practică sunt admise doar persoanele care au susținut cu succes examenul teoretic. Cei care au obținut calificativul „respins" pot susține un nou examen numai după o perioadă de cel puțin cinci zile calendaristice, pentru proba teoretică, și zece zile calendaristice pentru proba practică.

Din 13 aprilie, rezultatul admis la proba teoretică este valabil timp de un an.

De asemenea, Serviciul gratuit „Programare prealabilă la examenul de obţinere a permisului de conducere" rămâne în vigoare și poate fi solicitat prin telefon, online sau direct la subdiviziunea teritorială.

Source: moldpres.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1895
Populația:
207 locuitori

Roşcanii de Sus este un sat din cadrul comunei Ghiduleni, raionul Rezina. Satul Roșcanii de Sus este situat la o distanță de 43 km de orașul Rezina și la 99 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 207 oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1895.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.