21 march 2018, 10:27 Moldovan reality views 9649
În curînd vor fi oferite primele apartamente pentru salvatori (Video)
21 march 2018, 10:27 Moldovan reality views 9649

În curînd vor fi oferite primele apartamente pentru salvatori (Video)

Pînă în 2019, angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) s-ar putea alege cu apartamente de serviciu.

Potrivit reprezentanţilor IGSU, la 5 aprilie, de Ziua Salvatorului, va fi pusă prima piatră de temelie pentru apartamentele de serviciu, pe strada Gheorghe Asachi 69/2 din municipiul Chișinău.

Astăzi, la sediul IGSU a avut loc înmînarea contractelor semnate în cadrul parteneriatului. La eveniment a participat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, care a menționat că Ministerul nu a avut niciodată apartamente de serviciu pentru angajați, iar acest proiect este un bun exemplu pentru mulți.

Mai mult, primele şapte apartamente urmează a fi oferite de Ziua Salvatorului, iar beneficiarii acestora se vor putea bucura de spații de locuit chiar începînd cu luna aprilie.

Ca urmare a prevederilor Contractului de parteneriat public privat, IGSU urmează să primească 54 de apartamente de serviciu cu 1 și 2 odăi și o sală de sport.

Conform proiectului, complexul locativ urmează să fie dat în exploatare în anul 2019.

Source: noi.md

Keywords:

apartament , salvatori

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1920
Populația:
60 locuitori

India este un sat din cadrul comunei Butor din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Grigoriopol și la 71 km de Chișinău. Populaţia satului India alcătuia 60 de oameni în anul 2007. Satul India a fost înființat în anul 1920.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.