24 march 2017, 14:15 Moldovan reality views 6588
Au intrat în vigoare noile tarife la energia electrică
24 march 2017, 14:15 Moldovan reality views 6588

Au intrat în vigoare noile tarife la energia electrică

De astăzi, intră în vigoare noile tarife la energia electrică pentru consumatorii finali, după ce decizia corespunzătoare a Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a fost publicată în Monitorul Oficial.

Conform deciziei Consiliului de Administrație ANRE, tarifele de furnizare a energiei electrice pentru consumatorii Gas Natural Fenosa, conectați la rețeaua de distribuție de tensiune joasă vor constitui 199 bani pentru un kW/h fără TVA (+3,6 % comparativ cu tariful precedent).

Tariful pentru consumatorii Gas Natural Fenosa conectați la rețeaua de distribuție de tensiune medie, va fi de 182 de bani pentru 1 kW/h (+5,8 %), iar pentru cei conectați la rețeaua de distribuție de tensiune înaltă – 153 de bani pentru 1 kW/h (+9,3%).

Totodată, tariful de furnizare a energiei electrice către consumatorii Companiei RED Nord, conectați la rețeaua de distribuție de tensiune joasă va constitui 212 bani pentru 1 kW/h (+3,9%), iar pentru cei conectați la rețeaua de distribuție de tensiune medie – 184 de bani pentru 1 kW/h (+1,1 %).

Concomitent, tariful de furnizare a energiei electrice către consumatorii Companiei RED Nord-Vest, conectați la rețeaua de distribuție de tensiune joasă va constitui 225 de bani pentru 1 kW/h (+5,1 %), iar pentru cei conectați la rețeaua de distribuție de tensiune medie – 201 de bani pentru 1 kW/h (+ 8 %).

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
1907 locuitori

Teiu este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Teiu și Tocmagiu. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Grigoriopol și la 72 km de Chișinău. Populaţia satului Teiu alcătuia 1907 oameni în anul 2011. Satul Teiu a fost menționat documentar în anul 1711.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.