11 december 2016, 12:35 Moldovan reality views 6029
Studenții care vor absenta de la ore pe 14 noiembrie, nu vor avea de suferit
11 december 2016, 12:35 Moldovan reality views 6029

Studenții care vor absenta de la ore pe 14 noiembrie, nu vor avea de suferit

Într-un asigurarea dreptului de vot a studenților care trebuie să meargă la secția de votare unde este domiciliat, unii rectori au luat decizia de a permite acestora și să absenteze de la ore pe data de 14 noiembrie.

Despre aceasta a anunțat președinta Comisiei Electorale Centrale, Alina Russu, fără a specifica despre ce instituții anume este vorba.

Potrivit ei, decizia este una de apreciat în condițiile în care unii studenți sînt nevoiți să meargă sute de km ca să ajungă în localitatea unde trebuie să-și exercite dreptul de vot.

Precizăm pe data de 13 noiembrie în Republica Moldova vor avea loc alegerile prezidențiale. Cei doi pretendenți la funcția de președinte sînt liderul PSRM, Igor Dodon și liderul PAS, Maia Sandu.

Source: www.noi.md

Keywords:

studenţi , alegeri , votare , CEC

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1447
Populația:
1648 locuitori

Vadul-Raşcov este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vadul-Rașcov și Socola. Amplasat pe cursul superior al Nistrului satul Vadul-Raşcov se află la o distanță de 23 km de orașul Șoldănești și la 104 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1648 de oameni. Vadul-Raşcov a fost atestat documentar la 14 ianuarie 1447.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.