11 march 2016, 15:00 Moldovan reality views 6617
Pe traseele din țară au apărut noi panouri informative (Foto)
11 march 2016, 15:00 Moldovan reality views 6617

Pe traseele din țară au apărut noi panouri informative (Foto)

INP informează șoferii că în ultimele 2 zile, pe traseele naţionale au fost montate 23 de panouri informative privind prevenirea accidentelor rutiere.

Mesaje precum "Fii altfel – redu viteza de deplasare", „Fii altfel – nu consuma alcool la volan", „Fii altfel – asigură-te înainte de a depăşi" şi „Fii altfel – acordă prioritate pietonilor", pot fi observate pe panourile adresate conducătorilor auto şi motocicliştilor, ce conţin atenționări cu privire la cauzele şi condiţiile care determină producerea accidentelor rutiere.

Acestea au scopul de a-i determina pe șoferi să nu conducă cu viteză excesivă, în stare de ebrietate precum și să acordare prioritate pietonilor.

Menționăm că, pentru promovarea regulilor de circulație şi evitarea comiterii accidentelor rutiere cu consecinţe tragice, Inspectoratul Naţional de Patrulare al IGP în parteneriat cu Agenția de publicitate „Vendostar", de la începul lunii octombrie 2016 pînă în prezent, au montat 43 de panouri informative care îi îndeamnă pe şoferi să fie mai atenţi atunci cînd se află în trafic.

De remarcat că, pentru evitarea accidentelor fatale pe trasee, INP vine cu atenționări care au drept obiectiv atenționarea şoferilor să dea dovadă de maximă prudenţă şi atenţie la volan.

Source: provincial.md

Keywords:

drum , informatia , soferi

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1813
Populația:
1931 locuitori

Aluniş este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Aluniş este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, este situat la 20 km de oraşul Rîşcani şi la 158 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1931 de oameni. Satul Aluniș a fost menționat documentar în anul 1813.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.