22 february 2016, 14:16 Moldovan reality views 4893
Încă doi candidați la funcția de guvernator al BNM și-au depus dosarele
22 february 2016, 14:16 Moldovan reality views 4893

Încă doi candidați la funcția de guvernator al BNM și-au depus dosarele

Astăzi este ultima zi de depunere a dosarelor la concursul pentru funcția de guvernator al Băncii Naționale. Pînă la această oră, patru candidați s-au înscris în concurs.

Astăzi, candidații Sergiu Cioclea și Serghei Melnik și-au depus dosarele. Sergiu Cioclea are o experiență de peste 17 ani în sectorul financiar-bancar și deține triplă cetățenie – moldovenească, română și franceză. Pînă în 2015, acesta s-a aflat în fruntea Departamentului Finanțe Corporative al unei bănci din Federația Rusă.

Cel de-al doilea candidat, Serghei Melnik, este din 2004 președinte al unei companii de consultanță corporativă. Conform datelor prezentate în CV, acesta are peste 20 de ani de expe¬riență de lucru peste hota¬rele țării.

Precizăm că astăzi, la ora 17.00, expiră termenul de depunere a dosarelor la concursul de suplinire a funcției de guvernator al BNM.

Source: www.noi.md

Keywords:

BNM , guvernator , candidat , concurs

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
24 locuitori

Șevcenco este un sat din cadrul comunei Mocra din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 112 km de Chișinău. Populaţia satului Șevcenco alcătuia 24 de oameni în anul 2004. Satul Șevcenco a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.