19 february 2016, 15:34 Moldovan reality views 6599
Întreprinderi din RM participă  la iarmaroace din Rusia
19 february 2016, 15:34 Moldovan reality views 6599

Întreprinderi din RM participă la iarmaroace din Rusia

Întreprinderile din Republica Moldova participă în aceste zile la cea de-a 46-a ediţie a Iarmarocului federal „Textillegprom – 2016" şi la cea de-a 23-a ediţie a Iarmarocului internaţional „Piele – Încălţăminte – Blănuri – Tehnologie" ce se desfăşoară la Moscova, informează Ambasada Moldovei în Federaţia Rusă.

Standurile Republicii Moldova din cadrul expozițiilor au fost vizitate și de Dumitru Braghiş, ambasadorul Moldovei la Moscova. Oficialul a apreciat înalt calitatea produselor moldovenești subliniind că acestea pot concura de la egal la egal cu brandurile internaționale renumite.

Participarea companiilor moldovenești la expoziții este organizată cu suportul Programului USAID „Îmbunătățirea competitivității și dezvoltarea întreprinderilor".

Source: trm.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1570
Populația:
1401 locuitori

Lopatnic este un sat şi comună din raionul Edineţ. Lopatnic este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Lopatnic este aşezat în partea de nord-vest a Republicii Moldova pe malul rîului Prut, la o distanţă de 25 km de oraşul Edineţ și la 225 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1401 oameni. Satul Lopatnic din ținutul Hotin este menţionat pentru prima dată într-un document din 29 iunie 1570, cu denumirea de Lopatinți.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.