28 july 2015, 16:48 Moldovan reality views 8740
Producătorii moldoveni participă la cea mai mare expoziţie de încălţăminte şi accesorii din lume
28 july 2015, 16:48 Moldovan reality views 8740

Producătorii moldoveni participă la cea mai mare expoziţie de încălţăminte şi accesorii din lume

Cinci companii autohtone de pe ambele maluri ale râului Nistru participă în perioada 29 – 31 iulie la cea mai mare expoziţie de încălţăminte şi accesorii din lume, la Dusseldorf, Germania. Acestea îşi vor expune producţia sub un brand comun al Republicii Moldova, informează IPN.

Expoziţia de la Dusseldorf este una de anvergură. La ediţia curentă vor fi prezentate 880 de branduri. Expozanţii au posibilitatea să-şi consolideze vizibilitatea pe piaţa internaţională de profil şi contactele de afaceri.

Participarea la expoziţie este organizată de Asociaţia Patronală a Industriei Uşoare, cu susţinerea Uniunii Europene şi PNUD, în cadrul Programului „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii".

Din 2009, cu sprijinul financiar al Programului UE-PNUD „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii", 75 agenţi economici, dintre care 35 de pe malul stâng, au participat cu standuri comune la expoziţii specializate din Germania, Cehia, Polonia, Franţa, România şi Bulgaria.

Source: trm.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1699
Populația:
5465 locuitori

Lipcani este un oraş în raionul Briceni, Republica Moldova. Oraşul Lipcani este cea mai nordică localitate urbană din Moldova. Amplasat la frontiera de nord-vest a Moldovei cu România şi Ucraina, pe malul stîng al rîului Prut, oraşul Lipcani este situat la o distanţă de 252 km de Chișinău.  Denumirea localităţii vine de la tătarii lipcani care au fost strămutaţi în 1699 din Cameniţa, populînd localitatea. 

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.