26 may 2015, 14:17 Moldovan reality views 7667
5 moldoveni au primit refuz de a intra în ţările UE (Video)
26 may 2015, 14:17 Moldovan reality views 7667

5 moldoveni au primit refuz de a intra în ţările UE (Video)

Conform datelor Poliţiei de Frontieră, în ultimele 24 de ore, cinci cetăţeni moldoveni au primit refuz de a intra în ţările Uniunii Europene. În perioada de referinţă, angajaţii Poliţiei de Frontieră, au înregistrat 19 acţiuni ilegale.

Astfel, șase persoane au încălcat regulile de aflare în zona de frontieră și în punctele de trecere; cinci cetățeni străini au depășit termenul legal de ședere pe teritoriul Republicii Moldova; o tentativă de trecere ilegală peste frontieră a bunurilor materiale, fiind documentată o persoană; șapte persoane aflate în conflict cu legea au fost reținute în punctul de trecere a frontierei.

Conform datelor parvenite de la Direcţiile regionale ale Poliţiei de Frontieră, în punctele de trecere, atîtt pe sensul de intrare, cît şi pe cel de ieşire din ţară, fluxul de persoane şi mijloace de transport a fost unul echilibrat.

Totodată, reamintim că persoanele interesate au posibilitatea de a controla existența interdicției de intrare în UE. Mai multe detalii în următorul material video:

Keywords:

UE , moldovenii , politia , frontiera

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
349 locuitori

Costeşti este un sat din cadrul comunei Ivanovca, raionul. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Hîncești și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 349 de oameni. Satul Costești a fost menționat documentar în anul 1609.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.