05 august 2015, 17:02 Moldovan reality views 8832
Medalii pentru veterani
05 august 2015, 17:02 Moldovan reality views 8832

Medalii pentru veterani

Veteranii celui de-al Doilea Război Mondial şi veteranii pentru apărarea independenţei şi integrităţii teritoriale a Republicii Moldova, care au activat în cadrul instituţiilor subordonate Guvernului, au fost primiţi vineri de premierul Chiril Gaburici, transmite News-Moldova.

Premierul i-a felicitat pe veterani cu ocazia zilei de 9 mai, menţionând că „această sărbătoare are o semnificaţie deosebită şi nu trebuie să fie dată uitării, precum nu trebuie să fie şters din memorie nici sacrificiul tuturor oamenilor care au luptat pentru pace".

„Mulţumim pentru ceea ce aţi făcut pentru poporul nostru, ca astăzi să trăim în pace, linişte şi libertate", a spus prim-ministrul.

Premierul a înmânat veteranilor celui de-al Doilea Război Mondial medalii comemorative consacrate aniversării a 70-a de la încheierea războiului.

Source: newsmoldova.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1901
Populația:
320 locuitori

Stîrcea este un sat din cadrul oraşului Glodeni, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Glodeni și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 320 locuitori. Satul Stîrcea a fost înființat în anul 1901.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.