05 january 2015, 15:45 Moldovan reality views 7757
Gala promotorilor tehnologiilor informaționale în educație s-a desfășurat la Chișinău
05 january 2015, 15:45 Moldovan reality views 7757

Gala promotorilor tehnologiilor informaționale în educație s-a desfășurat la Chișinău

Ministerul Educației a acordat diplome de onoare pentru un număr de 40 de directori de școli și profesori de informatică în cadrul primei ediții a Galei promotorilor tehnologiilor informaționale în educație.

Prezentă la eveniment, ministrul Maia Sandu a adus mulțumiri cadrelor didactice și manageriale care se implică activ în promovarea tehnologiilor informaționale în educație, menționînd că digitalizarea procesului educațional reprezintă, probabil, una dintre marile provocări ale autorității centrale în domeniul educației. În același context, ministrul și-a exprimat convingerea că Gala promotorilor tehnologiilor informaționale în educație trebuie să devină o tradiție.

Gala promotorilor tehnologiilor informaționale în educație a fost organizată în sprijinul cadrelor didactice care au promovat activ segmentul IT în sistemul educațional din Republica Moldova. La prima ediție au participat peste 40 de cadre didactice și directori ai instituțiilor de învățămînt din țară.

Evenimentul a fost organizat de Ministerului Educației cu sprijinul USAID și Asociației Companiilor din domeniul Tehnologiilor Informaționale și Comunicaționale (ATIC).

Source: edu.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1524
Populația:
340 locuitori

Ruseştii Vechi este un sat din cadrul comunei Ruseştii Noi, raionul Ialoveni. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Ialoveni și la 29 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 340 de oameni. Satul Ruseştii Vechi a fost menționat documentar în anul 1524.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.