25 march 2015, 15:46 Moldovan reality views 6003
Niciun moldovean nu se afla la bordul avionului prăbuşit în Franţa
25 march 2015, 15:46 Moldovan reality views 6003

Niciun moldovean nu se afla la bordul avionului prăbuşit în Franţa

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene informează că verificările privind stabilirea identităţii şi cetăţeniei persoanelor aflate la bordul aeronavei Germanwings, prăbuşite ieri în sudul Franţei, sunt în curs de derulare. Până în prezent, nu au fost identificaţi cetăţeni ai Republicii Moldova la bordul avionului.

Avionul Airbus A320, care aparţinea companiei germane Germanwings, efectua cursa Barcelona – Dusseldorf şi avea 150 de persoane la bord.

Până în prezent, niciun cetăţean moldovean nu a semnalat misiunilor diplomatice moldoveneşti faptul că ar avea rude sau prieteni la bordul aeronavei.

Pe parcursul zilei de ieri, misiunile diplomatice ale Moldovei din Franţa, Spania şi Germania au iniţiat demersuri în regim de urgenţă pe lângă autorităţile celor trei state pentru a verifica dacă pe lista de pasageri se aflau şi cetăţeni moldoveni.

Source: tv7.md

Keywords:

avion , catastrofe , Franta , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
11860
Populația:
505 locuitori

Paicu este un sat din cadrul comunei Zîrneşti, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Cahul și la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 505 oameni. Satul Paicu a fost menționat documentar în anul 1860.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.