02 june 2015, 17:21 Moldovan reality views 11114
Declaratiile lui Ilan Shor după interogatoriul de la CNAi (VIDEO)
02 june 2015, 17:21 Moldovan reality views 11114

Declaratiile lui Ilan Shor după interogatoriul de la CNAi (VIDEO)

Percheziţii în dosarul Banca de Economii şi Banca Socială. Angajaţii Centrului Naţional Anticorupţie (CNA) au descins de dimineaţă la birourile membrilor Consiliilor de administraţie ale celor două instituţii bancare, dar şi la sediile agenţilor economici care au beneficiat de credite.

Ofițerii CNA au efectuat percheziții timp de aproape două ore și la domiciliulomului de afaceri Ilan Shor. În imagini se poate vedea cum ofiţerii CNA îl reţin pe controversatul om de afaceri pentru a-l escorta la Centru ca să fie interogat.

Ulterior, Ilan Shor a declarat că a oferit informaţii importante oamenilor legii."Am fost bucuroşi să oferim informaţiile necesare. Este foarte important pentru noi ca băncile să fie păstrate şi să fie o investigaţie obiectivă. La restul întrebărilor voi răspunde mai târziu", a declarat omul de afaceri, care din aprilie 2014 este şi președinte al Consiliului de Administrare al Băncii de Economii.

PUBLIKA.MD menţionează că Banca de Economii a intrat în atenţie anul trecut, după ce a fost implicată în mai multe scandaluri privind spălare de bani, acordarea creditelor în mod fraudulos, precum şi după ce statul a cedat pachetul de control la BEM.

În 2013, Guvernul Republicii Moldova a pierdut 20 la sută din acţiunile deţinute la instituția financiară.

Source: www.publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1814
Populația:
14 locuitori

Valea este un sat din cadrul comunei Cremenciug, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Soroca și la 184 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 14 oameni. Satul Valea a fost menționat documentar în anul 1814.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.