15 january 2015, 12:11 Moldovan reality views 9061
PLDM, PD si PCRM, din nou la masa de discutii: Atacurile reciproce au ramas istorie
Photo: inprofunzime.md
15 january 2015, 12:11 Moldovan reality views 9061

PLDM, PD si PCRM, din nou la masa de discutii: Atacurile reciproce au ramas istorie

Liberal-democratii si democratii s-au asezat si astazi la masa de discutii cu deputatii comunisti. Reprezentantii celor trei partide pastreaza misterul si nu ofera prea multe detalii. Au spus doar ca au discutat despre alegerea conducerii parlamentului. PLDM si PD insista ca acestea sunt doar consultari si nu negocieri cu PCRM. Astfel, diseara continua discutiile celor doua partide si cu liberalii.

De dimineata, comunistii si-au pus la punct comportamentul in discutiile cu PD si PLDM. Deputatii PCRM s-au intrunit in sedinta fractiunii.

Violeta IVANOV, LIDER FRACTIUNE PCRM: "Nu este vorba despre coalitii, ci despre consolidarea societatii, interesul social."

Discutiile dintre PD, PLDM si comunisti au debutat aseara, cand vechile atacuri reciproce au ramas istorie si intre cele trei partide mai ca s-a legat o prietenie.

Vlad FILAT, LIDER PLDM: "Am lansat actiunea Moldova fara Voronin, Moldova fara comunisti, scopul vietii mele."

Vlad FILAT, LIDER PLDM: "Daca doriti sa va jucati de-a cuvintele, va doresc succes, trebuie decizii pragmatice."

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: "M-am intalnit de doua ori cu Marian Lupu, de 2 metri statea si se bilbiia, nu intelegeai nimic, ieseau bulbuci din el. 61 de mandate! Dumnezeu a dat aceasta cifra! Asa tare il scarpina fotoliul de presedinte? I-au dus ca pe doi jitei minori de bot".

Marian LUPU, LIDER PD: "Mi-i jale de el, atata pot sa spun".

Marian LUPU, LIDER PDM: "Eu nu vorbesc de interese personale."

Source: inprofunzime.md

Keywords:

parlament , partide , coalitie , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1791
Populația:
6861 locuitori

Chirsova este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Chirsova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de municipiul Comrat și la 111 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 6861 de oameni. Satul Chirsova a fost menționat documentar în anul 1791.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.