21 january 2014, 16:36 Moldovan reality views 21290
21 january 2014, 16:36 Moldovan reality views 21290

Avertizare meteorologică! COD GALBEN

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare de cod galben. 

În intervalul 20-22.01 se prevăd condiții complicate ale vremii: vor cădea precipitații sub formă de ploaie, temporar cu transformare în lapoviță, pe 20.01 izolat puternice; se vor forma depuneri de lapoviță, izolat polei, pe drumuri ghețuș; se prevăd intensificări ale vîntului din sud-est în rafale de pînă la 15-20 m/s.

 

COD GALBEN: Condiţiile vremii sînt potenţial periculoase, fenomenele meteorologice prognozate (averse, descărcări electrice, intensificări ale vîntului, temperaturi ridicate sau scăzute, risc de creşteri de debite şi niveluri în rîuri şi rîuleţe etc.) sînt obişnuite pentru teritoriul ţării, dar temporar pot deveni periculoase pentru anumite activităţi socio-economice.

Keywords:

meteo , avertizare , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1866
Populația:
30 locuitori

Marian este un sat din cadrul comunei Hîrtop din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Grigoriopol și la 54 km de Chișinău. Populaţia satului Marian alcătuia 30 de oameni în anul 2008. Satul Marian a fost menționat documentar în anul 1866.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.