05 august 2014, 14:55 Moldovan reality views 11793
05 august 2014, 14:55 Moldovan reality views 11793

Anastasia Lazariuc şi Ştefan Petrache au fost decoraţi cu „Ordinul Republicii”



Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat decretele privind conferirea „Ordinului Republicii" interpreţilor de muzică uşoară Anastasia Lazariuc şi Ştefan Petrache, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Preşedinţiei.

Distincţia a fost atribuită Anastasiei Lazariuc „în semn de înaltă apreciere a succeselor deosebite în domeniul artei muzicale, pentru contribuţie substanţială la promovarea valorilor naţionale şi înaltă măiestrie interpretativă".

Lui Ştefan Petrache i-a fost acordată decoraţia „în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea artei muzicale, pentru succese remarcabile în activitatea de creaţie şi contribuţie substanţială la procesul de renaştere naţională".

Source: moldpres.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1439
Populația:
1012 locuitori

Ohrincea este un sat din cadrul oraşului Criuleni, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Criuleni și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1012 locuitori. Satul Ohrincea a fost menționat documentar în anul 1439.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.