31 december 2013, 10:35 Moldovan reality views 11073
31 december 2013, 10:35 Moldovan reality views 11073

Peste 300 de mii de persoane au traversat frontiera R. Moldova în şapte zile


Foto: trm.md

Peste 100 de persoane au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova. Potrivit Poliţiei de Frontieră, cazurile au fost documentate în perioada 23 - 29 decembrie.

Astfel, angajaţii Poliției de Frontieră au depistat şi reţinut 31 de persoane care au încălcat regimul zonei de frontieră și cel din punctele de trecere, iar alte patru persoane au prezentat documente false. Între 23 şi 29 decembrie au fost înregistrate două cazuri de trecere ilegală peste frontiera de stat a bunurilor materiale.

Potrivit Poliției de Frontieră, nu a fost autorizată trecerea frontierei de stat a 44 de persoane și a două mijloace de transport. Motivele de neautorizare a trecerii frontierei rămîn aceleași și anume: document nevalabil, termen expirat al documentului, necorespundere cu statutul punctului de trecere a frontierei de stat.

În perioada de referință, frontiera de stat a fost traversată de peste 320 de mii de persoane, iar traficul mijloacelor de transport a înregistrat un flux de 66 de mii de unităţi.

Source: trm.md

Keywords:

frontiera , Moldova , sarbatoare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1469
Populația:
5542 locuitori

Puhoi este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Puhoi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Ialoveni și la 50 km de Chișinău. Satul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5542 de oameni. Puhoi a fost menționat documentar în anul 1469.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.