Go to section: Children
04 february 2013, 09:18 Children views 5977
04 february 2013, 09:18 Children views 5977

Moldovencele din Bender, premiante ale festivalului " Parisul adună prietenii "

Moldovencele din Bender Ecaterina Bordan și Vasilisa Bragarenco au devenit premiante la Festivalul Concurs  Internațional anual "Parisul adună prietenii. Talentele în Paris ", care a avut loc în Franța între 23 martie1 aprilie.

Potrivit "Novii reghion", Bordan a ocupat locul doi la categoria "vocal de estradă" în grupul de vîrstă 10 - 19 ani, iar Bragarenco – loc întîi la categoria "coregrafie".

Participantele la concurs au relatat că în cadrul festivalului au participat 25 de volective artistice de copii și 30 de interpreți din Portugalia, Bulgaria, Grecia, Macedonia, țările CSI. Juriul festivalului a inclus specialiști în cultură și artă din Franța, Germania, Rusia, Ucraina, Slovacia, Ungaria, Republica Cehă și alte țări.

Keywords:

copii , educatie , premiu , concurs , Festival , Bender

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1650
Populația:
888 locuitori

Cuzmin este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Camenca și la 160 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 888 de oameni. Satul Cuzmin a fost menționat documentar în anul 1650.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.