20 july 2012, 10:59 Moldovan Diaspora views 12469
20 july 2012, 10:59 Moldovan Diaspora views 12469

Moldoveanul care a uimit publicul la America's Got Talent

Cristian Sandu de 18 ani, este de origine din Republica Moldova, dar locuiește în Las Vegas, Nevada. Provine dintr-o familie de artiști de circ.

A decis să participe la concursul  America's Got Talent cu un număr original. "Am pregătit un număr atît de periculos și de extrem încît mi-am făcut familia și prietenii să nu fie de acord, nu vor să mă lase să fac asta. Acest număr se poate termina în două feluri, ori îmi termin numărul și sînt ok în fața juriului, ori sînt luat de o ambulanță", a declarat concurentul înainte să urce pe scenă, citat de protv.md.

Deși Cristian Sandu a căzut în urma acestui număr periculos, membrul juriului Howard Stern a declarat că este foarte mîndru de el și că îl apreciază incredibil de mult.

 

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1459
Populația:
2125 locuitori

Andruşul de Jos este un sat şi comună din raionul Cahul. Andruşul de Jos este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Cahul și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2125 de oameni. Satul Andruşul de Jos a fost menționat documentar în anul 1459.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.