20 december 2016, 17:06 Moldovan Diaspora views 4906
Cunoașteți istoriile tinerilor din diasporă și ale celor reveniți acasă
20 december 2016, 17:06 Moldovan Diaspora views 4906

Cunoașteți istoriile tinerilor din diasporă și ale celor reveniți acasă

Pentru al patrulea an consecutiv, Gala Studenților Originari din Republica Moldova recunoaște și premiază excelența celor mai talentați studenți cu un parcurs internațional.

În edițiile precedente, GSORM a adunat un număr impresionant de peste 400 de participanți, iar în anul acesta în concursul pentru excelență s-au înregistrat 129 de candidați. 46 dintre participanți au fost preselectați pentru titlul de laureat și pentru premiul mare.

3 tineri cu experiență internațională, selectați în cadrul GSORM Talks vor prezenta pe scena GSORM un discurs structurat despre un subiect de actualitate din Moldova.

Această seară vă va oferi:
- Oportunitatea de a cunoaște și a interacționa cu tinerii care cuceresc lumea prin excelență și dăruire;
- Posibilitatea de a interacționa cu lideri de opinie, companii de succes din Republica Moldova și personalități din mediul academic;
- Șansa de cunoaște istoriile personale ale tinerilor din diasporă și ale tinerilor reveniți acasă;

Evenimentul este destinat participării laureaților și studenților preselectați din această ediție, însă pentru doritorii de a împărtăși această experiență minunată și de interacționa cu tineri talentați și activi din societatea noastră, există cîteva locuri (în număr limitat), care v-ar oferi oportunitatea de a fi prezenți alături de noi! Pentru aceasta, completați formularul indicat mai jos.

Formularul se află aici.

Keywords:

studenţi , diaspora

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1815
Populația:
22 locuitori

Lelina este un sat din cadrul comunei Salcia, raionul Șoldăneşti, situat la o distanță de 19 km de orașul Șoldănești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 22 de oameni. Satul Lelina a fost întemeiat în anul 1815.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.