07 august 2014, 12:14 Moldovan Diaspora views 11327
Moldovenii vor putea zbura la Milano cu cursă low-cost
Photo: moldpres.md
07 august 2014, 12:14 Moldovan Diaspora views 11327

Moldovenii vor putea zbura la Milano cu cursă low-cost

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est Wizz Air a anunţat astăzi lansarea cursei Chişinău – Milano Bergamo, care va fi operată din 2 noiembrie 2014. Iniţial, la această cursă vor fi efectuate zboruri de două ori pe săptămînă, informează MOLDPRES.

Milano Bergamo este deja a treia destinaţie dinspre Moldova, luînd în considerare faptul că Wizz Air deja operează cîte două zboruri pe săptămînă din Chişinău spre Roma Ciampino şi Veneţia Treviso, începînd din septembrie 2013. Wizz Air consideră că noul serviciu va stimula piaţa locurilor de muncă din domeniul aviaţiei şi turismului al Republicii Moldova.

Potrivit unui comunicat remis presei, biletele pentru cursa Chişinău – Milano Bergamo sînt deja în vînzare şi pot fi rezervate pe site-ul www.wizzair.com, cu tarife care încep de la aproximativ 40 de euro.

Daniel Carvalho, reprezentant al Wizz Air, a declarat că "Wizz Air a început să opereze zboruri din capitala Moldovei doar cu nouă luni în urmă şi a deservit 45 de mii de pasageri în cadrul zborurilor către Roma şi Veneţia".

Source: moldpres.md

Keywords:

avion , Moldova , Italia , low-cost , zbor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
388 locuitori

Poiana este un sat din cadrul comunei Boghenii Noi din raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Ungheni și la 85 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 388 de oameni. Satul Poiana a fost întemeiat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.