Go to section: Nature and tourism
09 november 2012, 16:56 Nature and tourism views 4577
09 november 2012, 16:56 Nature and tourism views 4577

Vremea caldă în Moldova se va menține pînă la sfîrșitul săptămînii

Vremea caldă și uscată va continua să domine în Republica Moldova în această săptămînă. Conform prognozelor meteorologilor de la Serviciul Hidrometeorologic de Stat, ploi scurte sînt posibile abia spre sfîrșitul săptămînii.

În prima jumătate a săptămînii, în timpul zilei, temperatura va oscila între +25 și +27 de grade, iar nopțile vor fi deja răcoroase ca toamna. Mercurul din termometre va scădea pînă la 6-11 grade căldură. În timpul săptămînii, temperaturile vor crește treptat, astfel că spre sfîrșitul acesteia, aerul se va încălzi pînă la +30 de grade. Temperaturile nocturne vor oscila între +10 și +16 grade.

Meteorologii nu exclud că sîmbătă și duminică, pe alocuri, vor cădea ploi nesemnificative.

Sursa: noi.md

Keywords:

Moldova , meteo , natura

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
64 locuitori

Făgădău este un sat din cadrul comunei Văscăuţi, raionul Floreşti. Localitatea Făgădău este situată la distanța de 30 km de orașul Florești și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 64 locuitori. Satul Făgădău a fost întemeiat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.