Go to section: Nature and tourism
21 march 2018, 14:10 Nature and tourism views 8711
Postul vamal „Cosăuți” și-a sistat activitatea
21 march 2018, 14:10 Nature and tourism views 8711

Postul vamal „Cosăuți” și-a sistat activitatea

Postul vamal de tip debarcader „Cosăuți" și-a sistat astăzi activitatea din cauza creșterii nivelului de apă în rîul Nistru.

Punctul de trecere „Cosăuți" a activat doar pe parcursul zilei de ieri, funcționalitatea acestuia fiind întreruptă de pe 15 martie.

Solicitată de agenție, purtătorul de cuvînt al Serviciului Vamal, Cristina Rău, a specificat că pe durata suspendării circulației, persoanele pot opta pentru alte două posturi vamale, aflate în apropriere: „Soroca" (debarcader) sau „Otaci" (rutier).

Nivelul apei în râul Nistru s-a ridicat după ce pe teritoriul Republicii Moldova și în țările vecine, în ultimele zile, a căzut o cantitate sporită de precipitații.

Source: moldpres.md

Keywords:

vama , activitate

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
3707 locuitori

Ciuciulea este un sat şi comună din raionul Glodeni. Ciuciulea este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de oraşul Glodeni şi la 171 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3707 oameni. Satul Ciuciulea a fost menționat documentar în anul 1443.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.