Go to section: Nature and tourism
29 may 2017, 16:45 Nature and tourism views 5553
Vreme frumoasă și temperaturi tot mai fierbinți
29 may 2017, 16:45 Nature and tourism views 5553

Vreme frumoasă și temperaturi tot mai fierbinți

Vreme bună și temperaturi de pînă la 30°C ne promit meteorologii pentru următoarele zile.

Serviciul Hidrometeorologic al Republicii Moldova a anunțat că în majoritatea regiunilor se vor înregistra temperaturi de la +18°C pînă la +30°C în timpul zilei și +12°C în timpul nopții în unele regiuni ale țării, informează Agora.

Marți se vor înregistra temperaturi de pînă la +25°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca pînă la +26°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +27°C. Nu se vor înregistra precipitații.

Miercuri se vor înregistra temperaturi de pînă la +26°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca pînă la +27°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +28°C. Se vor înregistra precipitații în nordul și centru țării.

Joi, la nordul republicii, mercurul în termometre va urca pînă la +23°C. În centru se vor înregistra temperaturi de pînă la +24°C. În sud se așteaptă temperaturi de la +23°C pînă la +25°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +14°C. Se vor înregistra precipitații în toate regiunile țării.

Vineri se vor înregistra temperaturi de pînă la +20°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca pînă la +21°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +22°C.

Sîmbătă se vor înregistra temperaturi de pînă la +22°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca pînă la +23°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +24°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +14°C.

Duminică se vor înregistra temperaturi de pînă la +24°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca pînă la +25°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +26°C. În timpul nopții se așteaptă temperaturi de +19°C.

Luni se vor înregistra temperaturi de pînă la +24°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca pînă la +25°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +26°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +20°C. Nu se vor înregistra precipitații.

Source: agora.md

Keywords:

vremea , vara , caldura

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1906-1910
Populația:
796 locuitori

Lebedenco este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ursoaia, Hutulu și Lebedenco. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Cahul și la 185 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 796 de oameni. Satul Lebedenco a fost întemeiat între anii 1906-1910 cu denumirea Crihana Nouă.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.