Go to section: Nature and tourism
24 november 2016, 16:30 Nature and tourism views 5330
Meteorologii au emis Cod galben de ceață
24 november 2016, 16:30 Nature and tourism views 5330

Meteorologii au emis Cod galben de ceață

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis astăzi Cod galben de ceaţă pe întreg teritoriul ţării.

Potrivit SHS, începînd de astăzi (ora 17.00) și pînă mîine (ora 12.00) se prevede ceață cu vizibilitatea de 200 metri și mai puțin. Meteorologii atenționează cetățenii să fie prudenți pe traseele din țară, deoarece vizibilitatea va fi foarte redusă.

Totodată, Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă șoferii să adapteze viteza mașinii la condițiile meteorologice de drum, să utilizeze luminile de întîlnire și ceață ale automobilului, să evite manevrele de depășire a autovehiculelor, dacă vizibilitatea este redusă și să mărească distanța de siguranță între participanții la trafic.

Source: www.timpul.md

Keywords:

ceața , Cod Galben , vremea

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1920
Populația:
432 locuitori

Trifeştii Noi este un sat din cadrul comunei Moscovei, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cahul și la 166 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 432 de oameni. Satul Trifeştii Noi a fost înființat în anul 1920.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.