Go to section: Nature and tourism
19 april 2016, 10:17 Nature and tourism views 7239
După maxime generoase, vremea se schimbă brusc
19 april 2016, 10:17 Nature and tourism views 7239

După maxime generoase, vremea se schimbă brusc

La mijloc de primăvară avem temperaturi de vară. Astăzi, a fost cea mai caldă zi de la începutul anului. În Bravicea, raionul Călăraşi, după-amiază s-au înregistrat 30 de grade Celsius. În zilele următoare, însă, vremea se răceşte brusc.

Astăzi, am avut parte de maxime extrem de generoase.

Meteorologii susţin că valorile termice sunt cu aproximativ şapte grade mai ridicate decât norma pentru această perioadă. Astfel de temperaturi, la mijloc de aprilie, nu s-au mai înregistrat de 57 de ani.

De mâine, însă, se va răci cu, cel puţin, 10 grade şi va ploua. La sfârşitul săptămânii, în unele regiuni din nordul ţării, sunt posibile chiar şi îngheţuri, pe timp de noapte.

Source: www.prime.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1837
Populația:
1122 locuitori

Slobozia-Chişcăreni este un sat din cadrul comunei Chişcăreni, raionul Sîngerei. Localitatea este situată la 19 km de orașul Sîngerei și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1122 de oameni. Satul Slobozia-Chişcăreni a fost menționat documentar în anul 1837.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.