Go to section: Nature and tourism
27 april 2015, 16:48 Nature and tourism views 7194
Părăsind Marea Britanie, fiţi pregătiţi să prezentaţi documentele. Toţi sînt supuşi controlului!
27 april 2015, 16:48 Nature and tourism views 7194

Părăsind Marea Britanie, fiţi pregătiţi să prezentaţi documentele. Toţi sînt supuşi controlului!

Plecînd din Marea Britanie, fiţi pregătiţi să prezentaţi documentele: la frontieră sînt supuşi controlului toţi acei care părăsesc țara.

La punctele de frontieră ale Marii Britanii a început verificarea informațiilor privind pasagerii care părăsesc ţara pe calea aerului, pe mare sau pe calea ferată. Datele de paşaport sînt colectate de personalul companiilor aeriene, feriboturilor și altor companii de transport. Aceste informații sînt apoi transmise Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit reprezentantului agenţiei, guvernul ţării colectează datele pasagerilor pentru ca să identifice pasagerii care încalcă legislația din domeniul imigrației, pe acei care se află în Marea Britanie ilegal. Ministrul pentru Imigraţie şi Securitate James Brokenshire a declarat: "Este important ca sistemul nostru de imigrare să fie unul echitabil, depistîndu-i pe imigranții ilegali și pe acei care încalcă regulile de ședere în țară. Controlului pașapoartelor la ieşirea din ţară ne va oferi informația care ne va confirma că anumite persoane au ieșit din Marea Britanie".

La ieşirea din ţară sînt scanate pașapoartele tuturor pasagerilor, nu doar 25% dintre ei vor fi supuşi unei verificări detaliate, după o lună de lucru al noului sistem pînă la 50% și în cele din urmă, deja în iunie toate cele 100% din documentele vor fi supuse unui control riguros.

Source: viza.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1963
Populația:
1369 locuitori

Sadovoe este un sat şi comună în subordinea administrativă a municipiului Bălţi. Sadovoe este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Bălți și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1369 de locuitori. Satul Sadovoe a fost oficial înregistrat în anul 1963.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.