Go to section: Nature and tourism
27 april 2015, 10:00 Nature and tourism views 10593
Cum va fi vremea în Moldova această săptămînă
27 april 2015, 10:00 Nature and tourism views 10593

Cum va fi vremea în Moldova această săptămînă

Începem săptămâna cu vreme în general frumoasă, chiar dacă va ploua în Nordul ţării. Vântul va sufla moderat, iar maxima termică va indica 22 de grade la Briceni, iar la Soroca şi Bălţi 23.

În Capitală, dar şi în celelalte regiuni, cerul va fi senin iar soarele nu va lipsi din agenda meteo a zilei. La amiază vor fi 25 de grade cu plus. La Leova 26, iar la Comrat şi Cahul, 27 de grade Celsius.

În următoarele zile vreme devine mai capricoasă, ploile vor fi însoţite de descărcări electrice iar maximele sunt în scădere.

Mâine vor fi 24 de grade, miercuri 17, iar joi şi vineri, 16 grade Celsius.

Source: www.publika.md

Keywords:

meteo , prognoza , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
înc. sec. XX
Populația:
186 locuitori

Novaia Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Mănoileşti, raionul Ungheni. Satul Novaia Nicolaevca este situat la o distanță de 10 km de orașul Ungheni și la 98 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 186 de oameni. Satul Novaia Nicolaevca a luat naștere la începutul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.