Go to section: Nature and tourism
02 october 2015, 10:57 Nature and tourism views 9152
Care sunt prognozele meteorologilor pentru următoarele zile
02 october 2015, 10:57 Nature and tourism views 9152

Care sunt prognozele meteorologilor pentru următoarele zile

Deși este început de februarie, vremea frumoasă de primăvară nu se lasă așteptată. Potrivit Serviciului hidrometeorologic de stat, în următoarele zile vremea se încălzește ușor și vom avea parte de soare.

Pentru mâine, 10 februarie, vom avea temperaturi ceva mai scăzute, de până la -4 grade pe timp de zi și -5.. -9 grade pe timp de noapte. Miercuri vom avea 0.. -3 grade în termometre pe timp de zi și până la -11, noaptea, notează UNIMEDIA.

Joi, temperaturile cresc ușor. Ziua în termometre se vor înregistra -1.. +2 grade Celsius, iar pe timp de noapte minimele vor coborî până la -9 grade.

Pentru vineri, meteorologi promit vreme cu temperaturi de până la +3 grade ziua și minime ce vor varia între -3.. -6 grade, noaptea.

Sfârșitul de săptămână pare a veni cu vreme frumoasă. În aer vom avea +1.. +4 grade pe timp de zi, iar noaptea sunt așteptate minime de până la -6 grade.

Totodată, potrivit gismeteo.md, pentru sfârșitul luni februarie sunt prognizate temperaturi în creștere, iar ultimele zile ale lunii vor veni cu vreme primăvaratică, temperaturi de până la +13 grade Celsius și cer însorit.

Source: unimedia.info

Keywords:

prognoza , Moldova , vremea

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1650
Populația:
888 locuitori

Cuzmin este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Camenca și la 160 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 888 de oameni. Satul Cuzmin a fost menționat documentar în anul 1650.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.