Go to section: Nature and tourism
22 october 2014, 16:18 Nature and tourism views 12484
Ne așteaptă cea mai rece iarnă din ultimii zece
Photo: vm.ru
22 october 2014, 16:18 Nature and tourism views 12484

Ne așteaptă cea mai rece iarnă din ultimii zece

Iarna viitoare în Europa va fi "mai rece decît iernile cu care ne-am obișnuit în ultimul deceniu". Acest lucru a fost declarat de către directorul Centrului Hidrometeorologic din Rusia, Roman Vilfand.

Temperaturile din timpul iernii 2014-2015 "se vor situa aproape de valorile climatice medii". Dar ea va fi rece, deoarece în calitate de valori climatice medii meteorologii iau o perioadă de 30 de ani, 1961-1990, cînd a fost destul de frig.

Pentru iarna care vine va fi caracteristică alternarea frecventă a vremii relativ calde și foarte reci.

"Din cînd în cînd deasupra Polului Nord se va instala o formațiune anticiclonică, cînd din est se vor răspîndi asupra Europei răsăritene și Europei de Vest mase de aer rece", - consideră Roman Vilfand.

Source: rustelegraph.ru

Keywords:

iarna , meteo , natura

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769
Populația:
596 locuitori

Ocniţa este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Ocniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Camenca și la 169 km de Chișinău. Populaţia satului Ocniţa alcătuia 596 de oameni în anul 2012. Satul Ocnița a fost menționat documentar în anul 1769.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.