Go to section: Cinema
07 april 2011, 16:02 Cinema views 30516
07 april 2011, 16:02 Cinema views 30516

Moldoveanca Ana Ropot cucerește China

Ana Ropot, originară din Moldova, care a cîştigat titlul ”Miss Laowai la Beijing 2010”, a debutat în acest an în filmul chinezesc ”The Legend of the Silk Road” (”Legenda Drumului Mătăsii”). Moldoveanca, în vîrstă de 23 de ani, a interpretat rolul prinţesei Gaia, care a pornit intr-o caravană pe Drumul Mătăsii. Acţiunea filmului are loc cu peste 2 mii de ani în urmă. Potrivit Anei, filmările au fost făcute într-un deşert şi au durat o lună şi jumătate. Premiera peliculei va avea loc la mijlocul lunii septembrie la Beijing.

Ana Ropot din Moldova a cîştigat, în septembrie 2010, premiul mare în cadrul concursului de frumuseţe, devenind Miss Laowai la Beijing. Potrivit GlobalTimes, ”Miss Laowai” este titlul acordat pentru cele mai frumoase prezenţe feminine din afara Beijingului. În prezent, tînăra îşi face studiile de master în China.

Sursa: noi.md

Comments

 (4)
  • #5 Spero Reply Quote selected
     Легко ли быть героем?
  • #4 pamela Reply Quote selected
    Жительница Китая спасла жизнь двухлетней девочке, которая выпала из окна квартиры, расположенной на десятом этаже жилого дома :)
  • #2 rapot Reply Quote selected
    Монгольское покорение Китая XIII век
    Маньчжурское покорение Китая (1644—1683)
    Ана Ропот - покорение Китая 2011 год

    Китай под властью Анны, кинематографы в шоке.
  • #1 Spero Reply Quote selected
     Bravo Ana, La mai mult si la mai mare! Unde nu ajung numai moldovenii...
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1493
Populația:
216 locuitori

Dumeni este un sat din cadrul comunei Duruitoarea Nouă, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Rîșcani și la 206 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 216 oameni. Satul Dumeni a fost menționat documentar în anul 1493.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.