Go to section: Cinema
20 february 2015, 17:19 Cinema views 13189
Fiica actorului Gheorghe Grau, printre vedete, la premiera unui film! - FOTO
20 february 2015, 17:19 Cinema views 13189

Fiica actorului Gheorghe Grau, printre vedete, la premiera unui film! - FOTO

Mai multe vedete din Rusia si-au facut aparitia, pe covorul rosu, la premiera filmului "Cenusareasa", care a avut loc zilele trecute la Moscova.

Evenimentul a avut loc in incinta unui cinematograf din inima Moscovei. Sala a fost decorata in tematica de basm, cu o trasura de aur, un dovleac si un pantof de cristal. Rand pe rand, vedetele si-au facut aparitia pe covorul rosu, printre care si Leanka Grau, fiica actorului moldovean, Gheorghe Grau. In varsta de 29 de ani, aceasta a purtat o tinuta de culoare mov si parul strans intr-un coc lejer.

Source: perfecte.md

Keywords:

actori , Moscova , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1932
Populația:
651 locuitori

Mărdăreuca este un sat din cadrul comunei Boşcana, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de  19 km de oraşul Criuleni şi la 25 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 651 de oameni. Satul Mărdăreuca a fost întemeiat în anul 1932.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.